Nominerats till Årets ungdomssatsning

Skrivet av admin den

Ungdomar Bygger Landet har nominerats till Årets ungdomssatsning

Får Hovmantorp en Ullbagge på Landsbygdsgalan när de delas ut för Sveriges bästa landsbygdssatsningar i Blå hallen i Stockholms stadshus?

Landsbygdsnätverket vill på ett konkret sätt visa att det är fint att arbeta med utveckling av svensk landsbygd. I år är fjärde året som Landsbygdsnätverket anordnar en nationell Landsbygdsgala med utdelning av Ullbaggar. Syftet är att visa all den kreativitet och företagsamhet som finns på landsbygden och som bidrar till målen i det svenska landsbygdsprogrammet. Priset är förutom en Ullbagge 10 000 kronor +äran!

Projektet ”Ungdomar Bygger Landet” har nominerats med motiveringen:
”Ett stort antal ungdomar från olika kulturer har engagerats i projektet, där de fått lära språk, organisation, foto, film och informationsteknik i syfte att lära sig ansvar, bygga upp förmågan att påverka och förbättra samhället.”

Comments are closed.